Ніж калібрувальний

Ніж калібрувальний

Ніж для карвінга - фігурний ніж для овочів калібрувальний.

Багато людей, котрі готують вдома, в кінцевому підсумку, використовують звичайний ніж для стейку або хліба. Ці ножі мають властивості різати продукти вздовж і впоперек волокон. Але, як правило, занадто малі і не є достатньо збалансованими, щоб зробити нарізку чистою і на рівні шматочки. Ніж калібрувальний має великий, фігурний клинок, і ручка у верхній частині леза шириною 7 см. За допомогою фігурного ножа для овочів, компанії Білий кіт, Вам легко вдасться нарізати овочі спіралькою, скибочками, рифленими пластинами. Працювати ножем для овочів велике задоволення, Ви отримаєте швидкий і якісний результат.

Ручка ножа зроблена з поліаміду. Ніж не вимагає заточування. Матеріал нержавіюча високоякісна сталь. Ви зможете успішно порізати цим ножем фрукти, овочі в будь-якому приготвленому або сирому стані. Використання ножа калібрувального робить Ваш стіл більш привабливим і кожна господиня відчує себе професійним дизайнером, оскільки нарізані продукти будуть виглядати дуже красиво і апетитно.

Як нарізати чіфонейд? Поради Білий Кіт:

1. Складіть листя так, щоб найбільші внизу, а дрібніші зверху.

2. Скрутіть листя в рулончик.

3. Поріжте скручений рулончик. Нарізайте різкими рухами, зберігати кінчиком ножа контакт з ріжучою поверхнею.

Як нарізати довгі овочі? Радить компанія Білий Кіт:

1. Після розрізання цілої моркви, розріжте ще на три порції, щоб моркву зручно було тримати пальцями.

2. Розрізати кожен окремий шматочок моркви в подовжньому напрямку, так щоб створити пластини.

3. Кожну пластинку розрізати в поздовжньому напрямку на тоненькі брусочки. Такий спосіб нарізки зручний для всіх довгих овочів, не тільки моркви.

Виробник: ТANGLE Німеччина.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

  • Переглядів: 924
  • Виробник: Josko
  • Модель:
  • Наявність: Є в наявності
  • 425 грн.