Ніж для стейку, лезо 12см
Кухонний ніж
Довжина леза: 12 см.
Ширина леза: 1,8 см.
Ніж для обвалки м'яса.
Ніж для м'яса є ідеальним кухонним ножем для відділення м'яса від кісток і різання риби або птиці. Такі ножі можуть мати різну ширину лез, а також різну жорсткість і міцність. Леза з вигинами дають користувачеві більше можливостей при створенні точних розрізів.
Вузькі ножі даного виду ідеально підходять для розрізання ребер і суглобів.
Широкі ножі ідеальні для курячого м'яса і свинини.
Ножі з кривими лезами використовуйте при обрізанні м'яса близько біля кістки.
Лезо виготовлено з високоякісної нержавіючої сталі, ручка з харчового пластику.
Виробник ножів для м'яса: ROSTFREI, Німеччина.
Продавець Білий Кіт.
Купити ніж в магазині фірми Білий Кіт у Києві, Україні 096 653 14 04.