Ніж для стейку, лезо 12см

Ніж для стейку, лезо 12см

Кухонний ніж

Довжина леза: 12 см.

Ширина леза: 1,8 см.

Ніж для обвалки м'яса.
Ніж для м'яса є ідеальним кухонним ножем для відділення м'яса від кісток і різання риби або птиці. Такі ножі можуть мати різну ширину лез, а також різну жорсткість і міцність. Леза з вигинами дають користувачеві більше можливостей при створенні точних розрізів.
Вузькі ножі даного виду ідеально підходять для розрізання ребер і суглобів.
Широкі ножі ідеальні для курячого м'яса і свинини.
Ножі з кривими лезами використовуйте при обрізанні м'яса близько біля кістки.

Лезо виготовлено з високоякісної нержавіючої сталі, ручка з харчового пластику.

Виробник ножів для м'яса: ROSTFREI, Німеччина.

Продавець Білий Кіт.

Купити ніж в магазині фірми Білий Кіт у Києві, Україні  096 653 14 04.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

  • Переглядів: 1330
  • Модель:
  • Наявність: Є в наявності
  • 250 грн.