Мішечок для варіння і бланшування
Бланшування - новинка в каталозі продукції Білий кіт:
Мішечок для варіння і бланшування дозволяє приготувати в киплячій воді відразу кілька продуктів, але окремо один від одного, дотримуючись часу варіння кожного з них, а також заправляти супи, ароматизувати їжу, не змішуючи її, обливати помідори, готувати макоронні вироби, полегшує виймання продуктів з каструлі.
Вибравши в каталозі мішечок, Ви маєте можливість придбати товар з безкоштовною доставкою в Києві Україні.
Овочі почистіть і поріжте шматочками, такими, якими вони будуть вживатися в готовій страві. При бланшуванні овочів налийте в каструлю воду і доведіть до кипіння. Покладіть овочі в мішечок для бланшування і опустіть в киплячу воду.
Зазначте час і тримайте овочі в киплячій воді стільки, скільки потрібно в кожному конкретному випадку.
Як тільки час бланшування закінчиться, витягніть мішечок з овочами з киплячої води і відразу ж занурте в ємність з холодною, а краще крижаною водою, щоб зупинити процес теплової обробки продуктів. Через різницю температур холодна вода може зігрітися, тому буде добре, якщо ви її зміните кілька разів або залишите овочі в ємності під біжучою водою.
Якщо виникнуть питання, телефонуйте 093 77 58 931; 096 653 14 04 або замовте продукцію Білий Кіт на сайті. Можлива доставка по території СНД.
Час бланшування встановлюють дослідним шляхом в залежності від виду, сорту, ступеня зрілості плодів і овочів. Але можна керуватися і наступним зразковим режимом бланшування: Сливи бланшують-в 0,5-1%-ому розчині каустичної соди при температурі 90 ° С протягом декількох секунд. Яблука, груші та айву бланшують у воді при температурі 90 - 95 ° С протягом 3-5 хв або в 0,1%-ном розчині винної або лимонної кислоти при температурі 85 ° С - не більше 10 хв;
У киплячій воді бланшують: зелений горошок - 2 - 4 хв.; Кольорову капусту - 3 - 5 хв; спаржу - 2 - 3 хв.; Картопля - 5 - 8 хв, капусту - 4 - 6 хв, морква - 7 -12 хв , абрикоси - 40 - 60 сек; зелений горошок стручками (різаний шматочками) - 4 - 5 хв; шпинат - 1 - 2 хв; кукурудзу цукрову в качанах - 4 - 6 хв.; цибуля - 2 - 3 хв, буряк (до очищення ) - 20 - 25 хв, білі коріння - 2 - 3 хв; зелень (петрушку та кріп) - 1 - 1,5 хв.
Увага: Слідкуйте за тим, щоб шнур не торкався джерела тепла. Не занурюйте в рослинну олію. Перед першим вживанням мішечок добре вимийте. Мішечок для варіння і бланшування зроблений з 100% силікону. Має велику гнучкістю, опірність, антипригарні властивості. Легко миється.
Інструкція користування:
1. Відкрити мішечок для варіння. 2. Покладіть продукти в сітку. 3. Потягніть за шнур, щоб вона закрилася. 4.Завантажте в киплячу воду. 5. Вийміть мішечок, коли їжа буде повністю готова. 6. Відкрийте, тримаючись за теплоізольовану ділянку. 7. Вимийте мішечок в теплій воді.
Досвід застосування продукції Білий кіт:
При бланшуванні знищується значна частина мікроорганізмів, овочі та фрукти розм'якшуються, тому для подальшої їх обробки потрібні менші витрати енергії і часу. Якщо розрізане яблуко залишити на повітрі, то вже через кілька хвилин зріз з білого перетвориться на коричневий. Деякі свіжі гриби - моховики та ін - у місцях розрізів або навіть при простому натисканні стають синіми майже відразу. Щоб уникнути цього, я бланшуюю такі продукти відразу після різання, але не пізніше ніж через 10-15 хвилин. Клієнт Світлана.
"Мішечок для варіння і бланшування використовую з великим задоволенням. Раніше доводилося зрізати шкірку помідора, готуючи заправку для борщу, або з болгарського перцю при його фаршируванні. Тепер овочі досить покласти в мішечок і опустити в киплячу воду на кілька секунд". Марина.
Виробник: Lekue, Іспанія.
Продавець: інтернет магазин Білий кіт, Україна.
Ціна: 204грн.