Силіконові форми для випічки

  • 30 листопада 2017 00:00:00
  • Нема 0
  • Переглядів: 2597
  • 0

Як використовувати Силіконові форми для випічки
У той час як безліч кухарів користуються силіконової посудом для випікання, деякі з нас все ще належать до неї зі скептицизмом і продовжують використовувати традиційні форми. Веселі кольори цього посуду радують око, але людям здається, що вона тендітна. Якщо ви все ще не наважилися випробувати нові силіконові форми для випічки купіть їх, ви будете приємно здивовані, по крайній мірі, я був. Я почав з малого, з лопаток, які були недорогими, щоб у разі чого не шкодувати даремно витраченої суми, але вони швидко мені сподобалися і стали незамінними на моїй кухні.
До побачення гумові лопатки - здрастуйте силіконові! Вони й справді хороші, так як не плавляться і більше не потрібно ножицями обрізати оплавлені краюї Вони настільки жаростійкі, що ви навіть можете використовувати їх для перевертання яєць на гарячій пательні. Минув рік, і будучи в використанні величезна кількість разів, вони все ще як новенькі.
Результати випікання у куплених силіконових формах були вражаючими, в них все швидко нагрівається і так само швидко охолоджується. Але що було найдивнішим, так це легке виймання хліба з форми. Легкий доторк до силіконової форми і хліб сам відставав від країв форми і виглядав дуже рівним і апетитним. Єдиним недоліком був розмір даної силіконової форми. Вона була трохи менше звичайної форми для хліба, і тому доводилося допікати залишки тіста, які не вмістились в форму, в іншій формі, або переробляти рецепт. Але плюсом було те, що зайвим хлібом з другої форми завжди можна поділитися з сусідами.


Силіконовий посуд виготовлений з протестованого управлінням з контролю якості силікону, про це повинно бути написано на упаковці. Кожна СИЛІКОНОВА ФОРМА має свої обмеження, такі як максимальна температура випікання, про яку йдеться в інструкції.
Отже, представлю вашій увазі переваги силіконових форм купіть їх у нашому магазині:

Не потрібно змазування жиром або посипати борошном;

У формі тепло розподіляється рівномірно, і ви більше не будете турбуватися про нерівномірно пропечені краї або дно;

Видалення з форми дуже легке - невеликий поворот або натискання на бортики і ваша випічка у вас на тарілці;

Їх безпечно ставити у мікрохвильову піч, посудомийну машину, і холодильник;

Випікайте, зберігайте, заморожуйте і розігрівайте тісто прямо у формах;

Вони не іржавіють і не залишають фарби на випічці;

У вас не буде необхідності змінювати температуру в духовці або густоту тіста, робіть все як звичайно;

Очищення відбувається на одному диханні;

Вага форм дуже маленька;

Просте зберігання.

Поради для успішного приготування випічки у формах:

Форми розігріваються в духовці, але швидко остигають поза нею, тому використовуйте прихватки для видобування форми з духовки;

Використовуйте деко для більшої стійкості форми;

Ретельно вимийте її перед першим використанням;

Гарантія, як правило, залежить від марки посуду;

Не використовуйте ножі та інші гострі предмети, вони можуть пошкодити цілісність форми;

Ніколи не використовуйте їх на відкритому вогні або на пальнику плити;

Різноманітність форм допоможе вам приготувати ваші улюблені солодощі, легкість їх використання зробить процес більш приємним.

Силіконовий посуд з'явилася на ринку нещодавно, і ще не отримав гідного визнання, як і все нове. Але ми впевнені, що це справа часу, так як у цієї посуди є всі якості здатні вам сподобатися. Замовте і купіть силіконову форму для випічки.